Nu știi cum să incepi?

Cred că este o trăsătură atât de comună a ființei umane. Ne este greu să începem, ne mișcăm lent până găsim ceea ce ne face plăcere cu adevărat sau până ne găsim ”chemarea„. Dar oare există cu adevărat acel lucru numit ”scop al vieții”?

Nu este ușor să găsești ceea ce îți place cu adevărat să faci, ceea ce te împlinește în totalitate sau ceea ce te-ar mulțumi pe parcursul întregii vieți. Poate e greu pentru oameni ca mine. Sau ca tine. Poate facem parte dintr-un grup (de)favorizat al sorții și ne aflăm într-un self-reflection permanent care ne ia și ne întoarce mereu și mereu. Poate că acesta este și scopul existenței, acela de a ne transforma constant într-o altă formă, cu alte gusturi, alte activități, alte manifestări.

De mică mi-a plăcut să explorez tot ceea ce mă înconjura, material sau imaterial, să plonjez în abisul ființei și firii mele, să mă afund în imaginația mea pentru ca mai apoi să urc piscurile cele mai înalte ale necunoscutului pentru a putea privi de sus, din memorie, cele mai frumoase priveliști. Am fost mereu îndrăgostită de călătorii, poate de vină au fost și numeroasele excursii cu clasa pe care nu le ratam nici în rutul capului, și îi mai și puneam pe bieții părinți să îmi plătească toate născocirile. Oricum, preferam să renunț la orice articol vestimentar sau alte necesități pentru amintirile neprețuite pe care urma să le am.

Aveam să călătoresc mult mai departe de Porțile de fier I, sau alte locuri mioritice magice, atât de fascinate și impresionante pe cât le vedeam eu în anii copilăriei. Poate că ne naștem cu anumite instincte, poate că ni le formăm în timp…voi ce ziceți? Eu cred că o dată ce ai prins gustul lor, al explorărilor de orice fel, e greu să te mai oprești…

Aici este o poza cu mine la New York. Despre dread-uri și cea mai fericită zi din viața mea in postul următor.💓

#travel #dreads #childhood #self-reflection #exploration

1 Comment

  1. Esti minunata sora-mea!!!Desi esti mult mai mica decat mine ca varsta, mi se pare ca tu vezi lumea cu alti ochi,si ai o experiența de viata mult mai vasta decat a mea si a multora ca mine!!!Te apreciez pt ceea ce esti si ceea ce ai realizat pana acum!!!Sigur viata iti rezerva multe aventuri de acum inainte!!!!Te iubesc infinit!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s