Păi și cum o să arate părul tău după?

Aceasta a fost reacția mamei atunci când i-am spus că vreau sa îmi fac box braids. Da mami, îmi fac niște codițe, știi, așa cum îmi făceam atunci când eram mică.

De mult îmi doream să am părul împletit în cozi mici, dese ,lungi, în stil reggae. M-a atras dintotdeauna stilul acela, îl vedeam atât de misterios și artistic, fascinant în cea mai mare parte. N-a mai scăpat de mine Keira, colega mea din Atlantic City, până nu m-a dus la mama ei, de origine jamaicană, să îmi facă părul.

Ei, cam așa ar fi arătat. Nu, nu eram tristă, eram doar în incinta unei bănci, așteptându-mi programarea, iar răbdarea mi se cam scursese. Oricum, nu fusese mai rău decât cele șase ore în care am stat nemișcată pe scaunul doamnei Sullivan, în proces de împletire. Am zis că nu o voi mai face niciodată, însă știți cum e, niciodată nu spune niciodată.

Pe lângă nerăbdare, era și durerea infernală care mă făcea să simt că pur și simplu îmi smulge toate rădăcinile părului, toate în același timp. Aș fi vrut să îi spun să se oprească, dar ce-aș fi făcut cu jumătate de păr deja împletit, lung, frumos, iar cu celălalt ciufulit…? Nu, nu prea era chip să mă opresc, trebuia să îndur.

Am fost așa încântată de ele atunci când tortura s-a terminat. Mă simțeam ciudat, diferit cu siguranță, însă foarte încântată. Aș fi vrut doar să nu atârne atât de mult, le simțeam grele, grele. Cred că doamna Sullivan m-a pedepsit un pic pentru timpul răpit.

Cu Keira, în Tropicana, Atlantic City. Cine spunea că pe tocuri nu se poate alerga? De nevoie, in seara aceea exact asta s-a întâmplat. Vă aștept pe blog cu povești noi 💓

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s