Hollywood Times

Imi doream mult sa ajung la Hollywood. Era așa, printre primele locuri in topul locurilor pe care voiam sa le vizitez pe parcursul vieții mele, la fel cum acum îmi doresc să ajung pe alte părți ale planetei. Însă Hollywood-ul estelocul pe care nu îl poți rata atunci când mergi în State, mai ales atunci când locuiești acolo.

Locuiam in San Francisco la vremea aceea, și am planificat cu ceva timp înainte sa mergem în Santa Monica de Crăciun. In loc de zăpadă, mergeam la palmieri. Eh, fiecare se descurcă cum poate.

Ne-am luat cazare și am început sa ne plimbam prin oraș. Era ceva mai cald decât in San Francisco, o vreme plăcută. Bineînțeles ca primele obiective au fost The Walk of Fame si The Hollywood Sign. Voiam de mult să ajung, doar că nu găsisem niciodată timp, iar de data asta am decis ca mergem fie ce-o fi.

Am ajuns pe la miezul zilei in Hollywood, am făcut sute de poze (bineînțeles) pe Walk of Fame. Călcam pe zeci de steluțe roșii și aurii, cu nume care mai de care mai celebre și mai importante, exact așa cum le văzusem in filme și seriale. Părea ireal, și totuși adevărat, așa cum mi se întâmplase de multe ori. Plimbarea pe Walk of Fame durează destul de mult, având in vedere câte steluțe sunt se fapt, nu doar câteva așa cum credeam inițial.

Îmi amintesc că mi-a dat senzația New-York-ului, mulțime de oameni de diferite culturi, rase și diferite țări, mergând in direcții diferite, intersectându-se unii cu alții și toți fiind energizați de locul in care se aflau, de energia puternică pe care marea de oameni o emana.

A doua oprire a fost la Hollywood sign. Știam clar că e undeva pe un deal înalt, dar trebuia să îl și găsim. Am luat un taxi, și spre surprinderea noastră ne-a lăsat undeva foarte departe de obiectivul turistic, și trebuia să urcăm pe jos. Totul bine pana aici, doar că drumul pe care îl indicau ei era foarte departe de locul unde trebuia sa ajungem. Intr-un final am reușit să-l vedem de la foarte mare depărtare.

Cu toate acestea, îmi amintesc senzația pe care am avut-o. A fost ceva unic, ceva ce se trăiește o dată și se întâmplă să fie mai bine în realitate decât așa cum ți-ai imaginat tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s